PROFESSIONALLA TJÄNSTER avlastar dig…

Professionell avlastning. Ja vem drömmer inte om att få hjälp när det kör ihop sig? Att kunna lägga fokus på det du verkligen vill. Att göra det du hade i åtanke när du startade din verksamhet. Kontakta Företagshjälp och du kan göra just det. Skicka en E-post till avlastning@foretagshjalp.se eller ring 0722-411 711.

Några av de uppskattade tjänsterna som du kan få hjälp med:

Affärsidé. Vi går igenom din verksamhet. Tittar på företagets styrkor och svagheter i en så kallad SWOT-analys. Finns ingen tydlig affärsidé skapas en. Alternativt att befintlig affärsidé behöver revideras. 

Organisationsfrågor. En viktig del i ett företags utveckling och lönsamhet är organisationen. Hur ser den ut? Rätt man på rätt plats? Effektiviseringsbehov? Du får konkreta förslag på eventuella förändringar. Allt i syfte att skapa en mer lönsam verksamhet åt dig.

Arbetsrutiner. Är alla berörda inom företaget medvetna om hur tjänsten/produkten skall levereras? Bristande arbetsrutiner kan skada såväl personal och maskiner som kvalitén ut till kund. Det skall inte spela någon roll vem ur personalen som levererat tjänsten/produkten. Kunden har rätt till samma förutsättningar oavsett vad. Och du, vi hjälper dig. Det är därför Företagshjälp finns. 

Hjälpen är aldrig längre bort än en E-post. Kontakta oss därför på avlastning@foretagshjalp.se eller via telefon 0722-411 711.

Befattningsbeskrivningar. Den kanske viktigaste delen inom ett företag. Att tydligt beskriva vad som förväntas från den enskilda medarbetaren. En korrekt upprättad befattningsbeskrivning besparar mängder av missförstånd. Det är även ett bra verktyg vid de tillfällen en medarbetare kanske inte fungerar. 

Grafiska profiler. Hur profilerar du ditt företag? Får kunden samma bild av ditt företag oavsett om de ser en annons i papperstidningen, i sociala medier, hemsidan, skyltar eller lyssnar på radioreklam? Ditt visitkort speglar det ditt företag? En otydlig grafisk profil ger lätt ett otydligt intryck av ditt företag. Du använder väl inte en xxx@telia.com eller liknande adress? Men lugn, vi hjälper dig.

Dokumentmallar. Hur är det med dina offerter? Fakturor? Dagordningar? Protokoll? Ger de ett seriöst intryck? Hur uppfattar dina kunder, medarbetare och leverantörer dig och ditt företag efter att ha tagit del av din korrespondens? Vi har sett de mest skrämmande exemplen. Återigen – lugn vi hjälper dig.

Illustrationer, animerade filmer eller 3D bilder? Behöver du illustrationer som beskriver dina tjänster/produkter? Eller en animerad film som på ett intressant sätt förklarar din verksamhet? Skall du bygga om eller bygga ut och vill se hur det kommer bli när det är klart? Våra 3D bilder ger dig en blick in i framtiden.

Inköpsrutiner. Att köpa in rätt tjänster/produkter på rätt sätt av rätt leverantör är kanske inte det första man prioriterar i sitt företagande. Men likväl har du kanske den där gnagande känslan och funderingen på om det sker på rätt sätt, till bästa villkor… Har du rätt leverantörer? Använder du rätt telefoni? Det hjälper vi dig att reda ut. Skicka bara en E-post till avlastning@foretagshjalp.se eller slå en signal till telefon 0722-411 711.

 

Bemanning. Behöver du extra hjälp vid arbetstoppar, stort evenemang eller under specifik helg? Vi sitter på ett brett kontaktnät och kan snabbt tillsätta adekvat personal. 

Lagerhantering. Hur har du det på lagret? Det är inte ovanligt med fullt kaos. Helt naturligt och inget konstigt med det. Lagret är normalt inte något man hinner fokusera på. Dock finns kanske svaret på företagets dåliga lönsamhet dolt på lagret… Ett felaktigt lagervärde kan knäcka de största av företag. Företagshjälp hjälper därför dig med att gå igenom lagret, strukturera och organisera. Se över nyttan och värdet för att eventuellt förändra mängden. 

Städning. Hur ser det ut i receptionen? I och utanför butiken? Kundtoaletten? Fasaden? Skyltfönstren? Fokusera på din kärnverksamhet. Vi hjälper dig så att dina kunder, personal och leverantörer uppfattar dig och ditt företag som rent, fräscht, ordningsamt och professionellt.

Flytt, bärhjälp, åka till återvinningen? Små ärenden som lätt kostar stora pengar. Det är inte bara lönekostnaden. Den stora kostnaden, som lätt glöms bort, är intäktsbortfallet. Låt rätt person göra rätt sak. Fokusera på att sälja och producera dina tjänster/produkter så tar vi hand om resten. Så oerhört mycket billigare och bättre för dig.

Arrangera kundmötet. Får du besök och vill lägga grunden för ett långt och givande samarbete? Att förbereda kundbesök är en oerhört viktig del i företagandet. Allt för många missar ”det lilla extra” i sin kontakt med kunder. Oftast handlar det inte om okunskap, utan om tidsbrist. Därför finns Företagshjälp. Skicka en E-post till avlastning@foretagshjalp.se eller ring oss på telefon 0722-411 711 så ser vi till att succén blir ett faktum. 

Konferensen. Dags att sammansvetsa personalstyrkan, lägga upp en strategi eller fira en framgång? Glöm inte bort din viktigaste resurs – dina medarbetare! En rätt planerad konferens skapar enorma värden för hur ditt företag skall lyckas framöver. Det kanske inte alltid handlar om en spännande kick-off, det kan likaväl handla om det viktiga styrelsemötet som bara måste bli rätt. Företagshjälp ser till att arrangemanget blir precis så som du tänkt dig.

Visningsresan. Är du intresserad av att visa dina tjänster/produkter för andra i landet/världen? Eller vill du själv åka iväg och besöka mässan, fabriken eller leverantören? Att ibland åka iväg och insupa inspiration är en viktig ingrediens i företagandet. Vi hjälper dig att leta upp dina beröringspunkter, mässor, konkurrenter, leverantörer oavsett vart i världen de befinner sig.

Affärsutveckling. Har du kört fast eller behöver support med din affärsutveckling? Är du i behov av kapital för att komma vidare till nästa steg? 

Företagshjälp är hjälpen och avlastningen för dig. Oavsett om det handlar om organisationsfrågor, städhjälp, finansiering eller framtagande av dokumentmallar. Vi är aldrig längre bort än en E-post eller telefonsamtal.

Få hjälp. Få avlastning. Få stöd och support. Skicka en E-post till avlastning@foretagshjalp.se eller ring 0722-411 711.

Ingen fråga är för stor eller för liten. Välkommen!

 

Gris Icon Utropstecken Icon Hjarnan Icon

ÖKA DIN
LÖNSAMHET

FÅ FÄRDIGA
HANDLINGSPLANER

LIGG FÖRST I
UTVECKLINGEN